Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Gartnervej 32

4632 Bjæverskov

CVR nr.: 43509853,

Telefon: 40966568

Email: Info@iastudio.dk

Betaling og eventuelle forbehold

IA Studio ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay, Apple pay eller Google pay. Betalingen bliver først trukket fra din konto når vi har afsendt din vare. Alle priser på iastudio.dk er i danske kroner og er inklusiv moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Levering

IA Studio ApS tilstræber at afsende ordren samme hverdag som ordren afgives. 

Vi sender til hele Danmark og du vælger selv om pakken skal sendes til den nærmeste PostNord pakkeshop eller om dine varer skal sendes hjem til dig (mod ekstra levering).. Vi sender dine varer med PostNord. 

Opstår der problemer med fragten, så kontakt os gerne på info@iastudio.dk

Vi pakker ordre på alle ugens hverdage. Din ordre vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage efter din bestilling.

Vi sender dog pakker ikke til Grønland eller Færøerne. 

Fortrydelsesret og returnering

Når du ønsker at returnere varer, bedes du kontakte os på info@iastudio.dk. Vi tilbyder en 14-dages fuld returret, herunder også på udsalgsvarer. Denne periode regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre.

Du skal kontakte os senest 14 dage efter købet for at informere os om, at du ønsker at returnere varen. Dette kan gøres ved at sende en e-mail til info@iastudio.dk, hvor det tydeligt fremgår, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, 

Når du har gjort det, skal du sende varen til vores adresse:

Gartnervej 32, 4632 Bjæverskov. 

Du skal selv dække omkostningerne ved returnering af varen. Det er også dit ansvar at sørge for, at varen er forsvarligt indpakket ved returnering. Vær opmærksom på, at risikoen for varen overgår til dig fra det øjeblik, den leveres, og den forbliver dit ansvar indtil vi har modtaget den tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du er ansvarlig for, vil denne blive fratrukket fra købsbeløbet.

Du kan nemt og enkelt købe din returlabel fra PostNord her: https://return.shipmondo.com/retur-iastudio til 49 kr. Vi anbefaler, at du bruger vores returportal, da din pakke i så fald er forsikret.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig besked herom.

Hvis du ikke henter din pakke i pakkeshoppen, vil du stadig betale de 39,- for fragten. Ender varen retur hos os skal du også betale for returfragten (49 kr.).

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.iastudio.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Reklamationsret

I henhold til købeloven gives der 2 års reklamationsret. Afhængigt af omstændighederne kan du enten modtage en ny vare, få pengene tilbage eller få et afslag i prisen. Det er dog vigtigt at bemærke, at reklamationsretten ikke dækker fejl eller skader, der er opstået som følge af forkert håndtering af produktet.

IA Studio ApS afholder omkostningerne ved returnering.

Hvis du ønsker at gøre brug af reklamtionsretten bedes du kontakte info@iastudio.dk. Du bedes desuden sende et billede af fejlen samt dit oplyse om dit ordrenummer. 

Privatlivspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere. Læs mere om vores privatlivspolitik her . 

Klagemuligheder

Hvis du har nogen klager angående et produkt, du har købt via vores webshop, kan du sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Angiver du en klage til konkurrence- og forbrugerstyrelsen, skal du oplyse vores email: info@iastudio.dk